Media Center

Your Best Source for Music, Tags, Images, Backgrounds & Custom Page Themes!

Nagy Istvánné
 • Budapest
 • Hungary
Share on Facebook
Share
 • Blog Posts
 • Discussions
 • Groups (1)
 • Photos (2)
 • Photo Albums
 • Videos

Nagy Istvánné's Friends

 • Julianna Kirilla
 • Livita Silva
 • Simonfai Ágnes
 • Ilona J.
 • Horvát Péter
 • Gyula Kenéz
 • Gyirán Miklósné Ibolya
 • Erzsébet Kovácsné Babi
 • Botos Jánosné
 • Cserna Zoltánné Éva
 • Ildikó Figder
 • ARANYI GIZI
 • Éva Biró
 • PARAI MÁRTIKA
 • Edit Csala

Music

Loading…

Nagy Istvánné's Groups

 

Nagy Istvánné's Page

******

******

Nagy Istvánné's Photos

 • Add Photos
 • View All

Comment Wall (411 comments)

You need to be a member of Media Center to add comments!

Join Media Center

At 2:15pm on August 12, 2018, Erzsi Balázs said…

 

At 3:25am on August 10, 2018, Ildikó Figder said…

Szia Katika! Csak bekukkantottam. Jani szeli a paprikát a lecsóhoz. Sikerült az út ami elkerülhetetlen volt a gyerekeknek? Nagyon meleg van! Még legyen elég türelmünk kibirni! Puszi és még kívánok szép hétvégét!

At 2:34pm on August 8, 2018, Julianna Kirilla said…

Kedves Katika!

Ma voltam kontrolvizsgálaton. Elküldtek UH vizsgálatra, mert a röntgen nem mutatott ki, hogy miért fáj a karom és a vállam. Az UH kimutatta,hogy el van szakadva egy in a vállamban.   Most el kell intézni, hogy befeküdjek a korházba kezelésre. Műteni nem lehet, nem is engedném. Mivel a baleseti részlegtől nem utalhatnak korházba, javasolta,hogy a reumára feküdjek be, ott is van olyan kezelés ami nekem kell. De ez is csak egy próba, nem biztos,hogy javulni fog a karom, akkor jön  a következő lehetőség. Nagyon emberséges volot a főorvos, mivel mozgássérült vagyok,  nem tudok bejárni kezelésre, javasolta ezt a lehetőséget. Majd megírom, hogy sikerült a dolog, addig még borogatás itthol és fájdalomcsillapító. Nem kellett volna tornázni. Legyen szép az estéd, kellemes pihenést ez után nagy forróság után. Puszi:Julika

At 3:20am on August 6, 2018, Ildikó Figder said…

Szia kedves Katika ! Szép hétfői napot,majd hetet kívánok! Most még hosszú meleg idő vár ránk! Olvastam az előrejelzést még szeptember első hete is átlag feletti meleggel köszönt ránk!Csak ide is bekukkantottam. Ma nem kell főzni!  Puszi Ildikó

At 11:22am on July 29, 2018, Julianna Kirilla said…

Kedves Katika!

Még a jövőhéten tornázom és kapom az UH kezelést. Azt mondja a tornatanárnő  sokat javultam. Még nagyon nehezen mozog a karom.  A kezelés után megyek kontrolra. Kívánok Neked jó egépszséget, vigyázz magadra. Nagyon meleg van. Puszi:Julika (nehezen tudok gépelni!)

At 4:33am on July 29, 2018, Julianna Kirilla said…

Kellemes vasárnapot kedves Katika!

Puszi:Julika

At 4:27am on July 19, 2018, Erzsi Balázs said…

Kedves Katika!

Kivánok Neked egy nagyon szép és kellemes napot!

puszi Erzsi

At 10:45am on July 17, 2018, Ildikó Figder said…

Szia kedves Kati ! Szép keddi napot, hetet majd egy kellemes időtöltést kívánok ! Fátyolos szeles napunk van. Közeledik a rosszabb idő! Csak ide kukkantottam. Puszi Ildikó

7ngvk86aaltw5z2iv7kv.png
ixeogti49wut4tb3l01b.jpg

At 1:15pm on July 14, 2018, Julianna Kirilla said…

Szép estét drága Katika!

Köszönöm,hogy gondolsz rám .Elnézésedet kérem,hogy eddig nem írtam , de még nem tudom mi lesz velem. hétfőn viszi a papirjaimat a gondozónő a háziorvoshoz,  telefonon beszéltem a háziorvossal, mondta,hogy küldjem el a szakorvosi javaslatot, ami azt tartalmazza,hogy 15 ultrahangos kezelésés 15 gyógytorna. Mondtam a háziorvosnak, hogy ezeket én nem tudom vállalni, nincs aki elkisérjen, a lakásomon ultrahang kezelést állítólag nem lehet adni, gyógytornát azt lehet. Kiváncsi vagyok mit mond hétfőn a háziorvos. Megjegyzem a Baleseti Sebészeten egy modortalan fiatal doki volt, nem is hagyta, hogy mondjak valamit, elküldött röntgenre annak az  eredményére írta  ki a kezelést. Nem érdekelte el tudok-e menni.  Nem tudok eljárni, a taxiból is alig tudok kiszállni, a lábam miatt a karomra kell támaszkodni, ami nagyon fáj. Nekem csak az itthoni kezelés lenne jó, gyógytornász már régebben járt hozzám, mikor kezdődött az ízületi problémám. Ezért várom most nagyon mit intéz a háziorvos.. Megírom majd mit döntött. Kívánok szép estét, kellemesen eltöltött hétvégét. Szeretettel gondolok Rád, puszillak:Julika

At 1:49pm on July 10, 2018, Julianna Kirilla said…

Kedves Katika!
Voltam a háziorvosnál, Ő is mondta,hogy azonnal el kellett volna menni a baleseti sebészetre, holnap megyek.Majd megírom mit mondtak. Nagyon félek, mert a háziovos azt mondta, lehet,hogy csontleválás,vagy hasonló valami, mivel Medrolt szedek és nagyon el vannak vékonyodva a csontjaim. De majd meglátom. Puszillak:Julika

Profile Information

Experience Designing Custom Themes
Would Like to Learn How
What are you here for
Music, Music Players, Wallpappers, Tags, Theme creation, Imagies, Image Storage

Latest Activity

Ildikó Figder left a comment for Nagy Istvánné
"Szia Katika! Csak bekukkantottam. Jani szeli a paprikát a lecsóhoz. Sikerült az út ami elkerülhetetlen volt a gyerekeknek? Nagyon meleg van! Még legyen elég türelmünk kibirni! Puszi és…"
Aug 10
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Kedves Katika! Ma voltam kontrolvizsgálaton. Elküldtek UH vizsgálatra, mert a röntgen nem mutatott ki, hogy miért fáj a karom és a vállam. Az UH kimutatta,hogy el van szakadva egy in a…"
Aug 8
Ildikó Figder left a comment for Nagy Istvánné
"Szia kedves Katika ! Szép hétfői napot,majd hetet kívánok! Most még hosszú meleg idő vár ránk! Olvastam az előrejelzést még szeptember első hete is átlag feletti meleggel…"
Aug 6
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Kedves Katika! Még a jövőhéten tornázom és kapom az UH kezelést. Azt mondja a tornatanárnő  sokat javultam. Még nagyon nehezen mozog a karom.  A kezelés után megyek…"
Jul 29
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Kellemes vasárnapot kedves Katika! Puszi:Julika"
Jul 29
Ildikó Figder left a comment for Nagy Istvánné
"Szia kedves Kati ! Szép keddi napot, hetet majd egy kellemes időtöltést kívánok ! Fátyolos szeles napunk van. Közeledik a rosszabb idő! Csak ide kukkantottam. Puszi Ildikó"
Jul 17
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Szép estét drága Katika! Köszönöm,hogy gondolsz rám .Elnézésedet kérem,hogy eddig nem írtam , de még nem tudom mi lesz velem. hétfőn viszi a papirjaimat a…"
Jul 14
Nagy Istvánné updated their profile
Jul 12
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Kedves Katika! Voltam a háziorvosnál, Ő is mondta,hogy azonnal el kellett volna menni a baleseti sebészetre, holnap megyek.Majd megírom mit mondtak. Nagyon félek, mert a háziovos azt mondta, lehet,hogy…"
Jul 10
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Szia kedves Katika!Szép estét és kellemes új hetet kívánok szeretettel. Sajnos nem tudtam jönni, mrtz nem tudok gépelni sem annyira fáj am vállam. Már vagy 3 hete…"
Jul 8
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"KELLEMES HÉTVÉGÉT KEDVES KATIKA! PUSZI:JULIKA"
Jun 14
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Szia kedves Katika! Már gyógyulgat a karom, de még mindig fáj a sebem ha hozzáérek, nem kötözöm, hogy a levegő érje, hamarabb meggyógyul. Igen a kő szőnyeg nélkül is…"
Jun 6
Ildikó Figder left a comment for Nagy Istvánné
"Szia kedves Katika! Szép szerdai napot kívánok! Már reggel jó Forró van de AZT a vihart sem kívánom AMI Nagykanizsán volt! Eső azért kellene de csendes! puszi Ildikó"
Jun 6
Ildikó Figder left a comment for Nagy Istvánné
"Szia kedves Katika ! Kellemes napot majd hétvégét kívánok !Meleg van nagyon és felénk most elég fátyolos lett. Kisebb eső kellene mert kiszárad a fű is! Az eprek csak kis…"
Jun 1
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Szia drága Katika! Igen ismerema hálós csúszásgátlót, most van is nekem új, a szőnyegem is olyan ami elcsúszott, szerintem már nem tapadt a kőhöz. Nem volt alatta felmosva,…"
May 24
Julianna Kirilla left a comment for Nagy Istvánné
"Szia drága Katika! Igen már elfogadtam. Köszönm szépen a kedvességed. Már az új gépemmel írogatok. Megtanultam az egeret használni, nagyon féltem,hogy nem fog…"
May 23
 
 
 
TWO HEARTS IMAGWS

Please Visit Our Partner Site ~ Click On The Link Above:

 

 like us on facebook!

  backgrounds

custom themes

fbcovers
images

tags

music

track website hits

Badge

Loading…

© 2018   Created by Wet Sensations.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service